Content Marketing

Content Marketing

CONTENT MARKETING

Content die verbindt

Ranking is belangrijk, maar relevante content is het hart en ziel van waar je als organisatie voor staat en bepaalt uiteindelijk wat marketinginspanningen opleveren. De kwaliteit van de content staat centraal in elke marketingcampagne. Dit is waar jouw klanten van houden. Dit is wat ze, onthouden, vertellen en delen met vrienden. Als je jezelf bewijst als een relevante en informatieve bron, dan zal jouw publiek je als snel waarderen als een betrouwbare bron. En gaan misschien zelfs wel van je houden. Misbruik je het vertrouwen dan word je als irritant ervaren, of nog erger helemaal niet meer gevonden.

Hoe gaan wij te werk

Content staat nooit op zich. Het is op de eerste plaats een afspiegeling van wie je bent en wat je drijft. Daarnaast wordt content pas relevant als het in de juiste context wordt aangeboden. Ook moet de content ook bijdragen aan de doelen die de organisatie zich heeft gesteld.

Wij kiezen daarom altijd voor een holistische aanpak om te komen tot een logisch en consistent verhaal. Analytics, business intelligence en AI-driven semantic SEO zijn dan ook een integraal onderdeel van onze aanpak. Deze holistische aanpak vraagt niet om een techneut, maar een partner.

Dit is precies wat Courante voor staat.  Wil je content die verbindt?     Telefoonnummer Digitaal Marketing Bureau Courante 
  Laten we samenwerken